Emil Boc anunţă că noul pod peste Someşul Mic va fi deschis circulaţiei în următoarele zile / Lucrările la proiectul de peste 22,6 milioane de lei au fost finalizate – VIDEO

”Lucrările la Podul Oaşului-Răsăritului au fost finalizate. În aceste zile se aplică marcajele rutiere şi se montează instalaţiile de semaforizare, iar sistemul de iluminat arhitectural este în teste. În perioada imediat următoare podul va fi deschis circulaţiei publice”, anunţă, miercuri, primarul municipiului Cluj-Napoca.

Emil Boc reaminteşte că Podul Oaşului-Răsăritului am fost construit pe o suprafaţă de 2.000  de metri pătraţi şi pe o structură metalică de 57,90 metri.

Podul are patru benzi de circulaţie, 2 piste de biciclete şi 2 trotuare şi a fost realizat de către Asocierea Freyrom SA-Procons Group SRL-Costin şi Vlad Birou de proiectare SRL-Integrated Road Solutions SRL.

Valoarea contractului este de 22.691.557,36 lei fără TVA

 

Citeste si...  Chiriţoiu (Consiliul Concurenţei), despre interdicţia vizând Tik Tok: Orice interdicţie afectează piaţa, nu trebuie să fie excesive interdicţiile. Dacă se va invoca securitatea naţională, suntem foarte deferenţi

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img