Elevii şi sportivii cu performanţe, premiaţi de Primăria Slatina. Lista

Consiliul Local și Primăria municipiului Slatina organizează „Gala Laureaților”, în perioada 20-24 ianuarie, manifestare care își propune să evidențieze cele mai importante momente și performanțele remarcabile obținute de slătineni în anul anterior. În cadrul evenimentului, vor fi premiaţi elevii şi sportivii cu performanţei, dar şi profesorii şi antrenorii lor.

În cadrul evenimentului, se acordă diplomă de merit și premiu în bani, tuturor elevilor care au obținut în anul școlar 2022-2023 premiile: I, II, III, mențiune, premiul special sau mențiune specială la fazele naționale ale olimpiadelor organizate cu sprijinul Ministerului Educației, respectiv sunt cuprinse în fiecare an în calendarul competițiilor naționale pe discipline școlare. Sunt premiaţi şi profesorii îndrumători.

Primăria acordă şi premii de excelenţă pentru premierea internațională la un sport olimpic (atletism, tenis de masă, handbal, fotbal, taekwondo, lupte greco-romane, box, judo, etc.). Sunt premiaţi sportivii, dar şi antrenorii lor. Vor fi acordate premii sportivilor inclusiv pentru sportul pe echipe, pentru performanţele obţinute la campionatele naționale în anul 2023.

Valoarea premiilor alocate de Primăria Slatina se ridică la 724.690 lei. În această sumă intră şi premiile oferite cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Lista laureaţilor şi valoarea premiilor pot fi consultate aici.

Citeste si...  Dolj: A murit după ce a fost lovit în piept cu cuţitul de un bărbat, în timp ce sacrifica un miel

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img