Elevii de la Liceul „Titulescu” Slatina, „Şcoala Altfel” la sediul CJ Olt (FOTO)

În cadrul programului „Școala Altfel”, peste 50 de elevi de la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina au vizitat, vineri, sediul Consiliului Județean Olt.

Aceștia au avut ocazia să adreseze întrebări președintelui instituției și au discutat despre proiectele de dezvoltare a județului.

Într-o sesiune interactivă în Sala de Ședințe „Europa”, elevii au învățat despre importanța instituției, rolul consilierilor județeni și comisiile de specialitate.

Un joc de rol le-a oferit șansa să propună proiecte de hotărâre, implicându-se activ în procesul decizional.

„Această activitate i-a încurajat să-și exprime ideile și să înțeleagă mai bine procesul decizional, în cadrul Consiliului Județean Olt. Tinerii noștri reprezintă viitorul județului, iar această experiență îi ajută să-și dezvolte abilitățile de cetățeni activi și implicați în construirea unei comunități mai puternice. Este încurajator să vedem implicarea tinerilor în înțelegerea proceselor administrative și a dezvoltării locale”, transmite CJ Olt.

Citeste si...  Un bărbat din Dolj, reţinut după ce a agresat un poliţist. Oamenii legii au folosit armamentul din dotare

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img