Elevii de clasa a XII-a din medii defavorizate se pot pregăti gratuit pentru Bacalaureat la UBB Cluj

Fundația Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, a lansat programul „BACcUBBine”, unde elevii de clasa a XII-a din medii defavorizate vor fi pregătiți pentru examenul de Bacalaureat. 

Elevii se vor putea pregăti la o disciplină la alegere. Până în prezent, 107 elevi din județul Cluj au fost pregătiți în cadrul acestui proiect

„Ești elev în clasa a XII-a, ai bursă de ajutor social și vrei să beneficiezi de pregătire gratuită la o disciplină, la alegere, pentru examenul de bacalaureat? Așteptăm înscrierea ta în proiectul civic-educativ «BACcUBBine!», până la data de 15 octombrie 2023, pe adresa: fundatiaubb.tutorat@gmail.com.

Citește și Planul roşu, activat în Constanţa – autocar cu 90 de pasageri, răsturnat

Voluntarii UBB (cadre didactice, doctoranzi, masteranzi și studenți) vor asigura, pe parcursul întregului an școlar, activități săptămânale de tutorat (on-line), pentru a te ajuta să obții rezultatul dorit la proba de examen care îți dă cele mai mari emoții! Până în prezent, 107 elevi din județul Cluj au fost pregătiți în cadrul acestui proiect, iar rezultatelor lor au fost, în majoritatea cazurilor, excelente!”, a transmis Fundația Universității Babeș-Bolyai, potrivit Monitorul de Cluj.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Citeste si...  Cine e fiica Elenei Lasconi. Susținătoare a drepturilor LGBTQ+ și anticapitalistă, Oana spune că a ajuns la Paris „pe propriile puteri”

Cautimasina.ro

PressHub
PressHubhttps://presshub.ro
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

Cele mai citite articole

spot_img