Elevi surprinși jucând jocuri de noroc în drumul lor către școală (VIDEO)

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, elevi ai unui liceu din Râmnicu Vâlcea, au fost surprinși, miercuri dimineață, de jandarmi jucând jocuri de noroc în curtea unui bloc, în timp ce se îndreptau către școală.

Cei cinci minori au recunoscut că banii pe care îi aveau la ei și pe care i-au folosit la jocul de noroc erau pentru a-și asigura masa zilnică și proveneau de la părinți.

„Acești tineri, deși ar fi trebuit să se pregătească pentru orele de școală, au ales să își petreacă timpul jucând jocuri de noroc cu implicații financiare. Norocul nu a fost de partea lor în această dimineață, deoarece după ce au predat zarurile jandarmilor, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 1250 de lei”, transmite Jandarmeria Vâlcea.

Citeste si...  Un cuţit de vânătoare, mănuşi, mască şi o pentagramă, printre obiectele găsite în rucsacul atacatorului de la Grădina Botanică din Craiova

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img