Două persoane din Olt, la spital după ce s-au intoxicat cu o substanţă folosită împotriva insectelor

Două persoane din localitatea olteană Vâlcele au ajuns la spital, duminică, după ce s-au intoxicat cu o substanţă chimică folosită împotriva insectelor.

Potrivit ISU, este vorba despre o femeie în vârstă de 60 de ani şi de un bărbat în vârstă de 64 de ani, din satul Bărcăneşti, comuna Vâlcele. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Slatina cu grețuri, vărsături, amețeli și frisoane.

„Echipajul SMURD Slatina și un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au intervenit în comuna Vâlcele, sat Bărcănești, la două persoane posibil intoxicate cu o substanță chimică, folosită împotriva insectelor.

Echipajele medicale au preluat două persoane, conștiente  și cooperante, un bărbat, în vârstă de 64 de ani și o femeie, în vârstă de 60 de ani, cu grețuri, vărsături, amețeli și frisoane.

Pacienții au fost transportați la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Citeste si...  Trei tineri din Caracal, care au încercat să fure bani de la o sală de jocuri, reţinuţi de poliţie

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img