Două minore, sechestrate în București. Un bărbat le-a obligat să facă bani pentru el din prostituție și videochat

Un individ a recrutat două fete minore pentru videochat și prostituție, într-o locuință din București. Când nu le putea supraveghea, le ținea în cătușe.
Din cercetările polițiștilor din Ploieşti și ale procurorilor DIICOT a reieșit că, în perioada mai – iunie a.c., un individ ar fi recrutat, adăpostit și primit, în scopul exploatării sexuale, două minore, pe care le-ar fi obligat să practice activități de videochat și prostituție.

„S-a reținut că, în intervalul mai-iunie 2023, inculpatul a recrutat, transportat și adăpostit, în locații închiriate din municipiul București, două persoane vătămate minore în scopul obținerii unor beneficii materiale prin exploatarea sexuală a acestora. O victimă a fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale cu mai multe persoane, racolate fie prin intermediul anunțurilor, fie direct de către inculpat, iar cea de-a doua să presteze servicii de videochat pe o platformă online, sumele astfel obținute fiind însușite de către inculpat”, informează DIICOT.

Una dintre fete, de mai multe ori, ar fi părăsit în mod voluntar domiciliul, aceasta aflându-se într-o stare de vulnerabilitate cauzată de situația sa familială (plasament la asistent social), fapt de care ar fi profitat persoana bănuită, în activitatea de exploatare.

Astfel, în perioada 6 – 27 august, polițiștii au găsit fata în București.

Pe timpul nopții, dar și în momentele în care bănuitul nu putea supraveghea victimele, acesta le imobiliza folosind o pereche de cătușe cumpărată online.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Tribunalul Prahova.

Citeste si...  Agresorul patronului de la Nuba, dat în urmărire generală în Europa! Ar fi tatonat terenul timp de două zile

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img