Două autoturisme au căzut de pe platforma pe care erau transportate. Trafic rutier îngreunat (VIDEO)

Circulaţia rutieră este îngreunată, sâmbătă după-amiază, pe sensul Deva-Sibiu al autostrăzii A1, în zona localităţii Cristian din judeţul Sibiu, după un accident în urma căruia două autoturisme transportate pe o platformă au căzut de pe aceasta.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 262, în zona localităţii Cristian, judeţul Sibiu, conducătorul unui camion cu platformă pe care se aflau două autoturisme a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe carosabil.

Cele două autoturisme au căzut de pe platformă, blocând banda de urgenţă şi prima bandă ale sensului de mers Deva – Sibiu.

În urma accidentului nu s-au înregistrat victime.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe banda nr. 2 a direcţiei către Sibiu, prin dirijarea poliţiştilor. Valorile de trafic sunt uşor ridicate.

Citeste si...  Cazul unui chelner din Caracal bătut de un locotenent american de la Baza NATO din Deveselu, clasat de Parchetul Militar. Motivul

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img