Dorian Popa, posibil drogat în trafic! Conducea doar în chiloți, așa a fost dus la INML

Vedeta internetului, influencer și idolul adolescenților, Dorian Popa a fost surprins în trafic, pe raza comunei Domnești din vecinătatea Capitalei, conducând în chiloți și sub posibila influență a canabisului.

După ce a fost testat cu DrugTest de agenții de poliție, Dorian a fost dus INML pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate tipului de substanțe psihoactive.

Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere și i-a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Dorian Popa, posibil drogat în trafic! Influencerul a fost ambasador al mai multor campanii antidrog

Paradoxal, influencerul care pendulează în a fi și solist, prezentator de evenimente și actori de producții de televiziune, este unul din cei care, în postările sale a condamnat influența negativă pe care o au drogurile. De-alungul timpului, Dorian Popa a fost ales ambasador al mai multor campanii anti drog locale, întâlniri la care le-a explicat copiilor cum drogurile de orice fel distrug vieți.

„La data de 27 octombrie a.c.,  ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Întrucât  aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București,  pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii  Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în comunicartul politiei rutiere din cadrul IPJ Ilfov.

Întâmplarea vine după ce o altă influecerință cu ștaif, modista Ana Morodan a fost condamnată  la un an și trei luni închisoare, după ce, în primăvara acestui an a fost prinsă șofând și beată, și drogată și fără permis. Asta după ce accidentat două alte mașini în trafic.

Citeste si...  Cristian Cioacă, primele cuvinte după eliberarea din închisoare: „Astăzi e prima zi din restul vieţii mele!”

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img