Dorian Popa are contract de 8.000 de euro pentru promovarea unei universităţi din ţară

Dorian Popa a semnat un contract în valoare de 8.000 de euro cu Universitatea din Petroșani. În urma evenimentelor recente, unde a fost surprins vineri la volan sub influența canabisului, influencerul a beneficiat în 2021 de o sumă pentru a promova instituția de învățământ superior.

Descrierea contractului dintre Universitatea Petroșani și SC Universal Music Romania SRL sună astfel: „Creare vlog dedicat pe canalul de Youtube Dorian Popa”. Aceasta este informația conform unui articol din 2021 publicat de Gazeta de Dimineață. Universitatea a achitat, prin cumpărare directă, suma de 39.360 de lei (aproximativ 8.000 de euro) pentru produsul finit, care constă într-un videoclip.

Potrivit Gazetei de Dimineață, finalul anului universitar 2020/2021 a fost marcat de prezența surpriză a lui Dorian Popa la Universitatea Petroșani. Însoțit, evident, de invitatul său special, Cheluțu, Dorian Popa a fost întâmpinat cu entuziasm de studenții absolvenți, oferindu-le și o întâlnire neașteptată în holurile și laboratoarele universității.

Cu pretextul că prezența sa în Valea Jiului la acel moment era rezultatul unei prietenii cu Alex, un student de la Universitatea Petroșani, Dorian Popa l-a impresionat pe rectorul universității, Radu Sorin. Cu un scenariu pregătit, ușor de observat în montajul disponibil pe canalul lui Dorian Popa, Radu Sorin a autorizat plata produsului final – un videoclip – în numele Universității Petroșani, în valoare de 8.000 de euro.

În realitate, prietenul lui Dorian Popa, Alex, cunoscut sub numele de Alexandru Mihai Chiuda, era președintele Ligii Studenților Petroșani, potrivit informațiilor furnizate de Gazeta de Dimineață. Popa a fost chemat la Petroșani pentru a presta un serviciu și a fost prezent la data de 9 iulie 2021.

Citeste si...  Mario De Mezzo a dat chix cu controlul cerut la Spitalul Slatina

Din punct de vedere tehnic, achiziția directă a fost efectuată pe 9 iulie 2021, iar videoclipul a fost încărcat pe YouTube pe 10 iulie 2021.

Recent, Dorian Popa, cunoscut influencer în rândul tinerilor, a fost prins la volan sub influența canabisului. A fost oprit în trafic în localitatea Domnești și, în urma testelor, i s-a reținut permisul de conducere, fiind deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img