Doi primari, alături de mai mulţi consilieri judeţeni şi locali, au trecut de la PNL Olt la PSD

Doi primari ai PNL Olt au trecut la PSD, alături de preşedintele PNL Slatina Florin Homorean, preşedintele PNL Piatra-Olt, Miruna Vulcănescu, şi mai mulţi consilieri locali şi judeţeni.

Potrivit anunţului făcut pe pagina oficială de Facebook a PSD Olt, este vorba despre  Paulică Munteanu, primar Iancu-Jianu, Marijana Trepăduș, primar Șopârlița, Florin Homorean, președintele PNL Slatina (fost prefect de Olt), Cristian Pavel, președintele PNL Caracal, Miruna Vulcănescu, președintele PNL Piatra-Olt, și consilierii județeni, Sorin Ciucu, Ion Voicu, Gabriel Nicolescu, Gheorghe Bujgoi, Ionel Crușoveanu.

Aceştia au fost primiţi în filială de preşedintele PSD Olt Marius Oprescu şi de secretarul general, Virgil Delureanu.

„Sunt oameni de administrație, cu experiență în dezvoltarea comunității locale și județene, conectați la realitatea zilelor noastre și care înțeleg așteptările oamenilor. În discuțiile de astăzi, aceștia și-au exprimat dorința de a susține echipa politică a PSD Olt, la următoarele alegeri, și de a fi parte în proiectul nostru de dezvoltare a județului Olt”, au transmis social-democraţii olteni.

Context

Din luna august, haosul şi instabilitatea au pus stăpânire pe PNL Olt, cu girul direct al deputatului Gigel Ştirbu. Totul a început cu numirea omului său, Mario De Mezzo, pe funcţia de prefect de Olt, la începutul lunii august. Au urmat schimbări şi la nivelul unor agenţii – ANL, ISCIR, dar şi la Inspectoratul Şcolar, Garda de Mediu şi Finanţe.

„Mutările” au fost făcute doar pentru a-i slăbi puterea lui Liviu Voiculescu, preşedinte al filialei până de curând. Acesta a demisionat, iar Gigel Ştirbu a fost numit preşedinte interimar, după cum Reporter 24 a relatat pe acest subiect. În această calitate, el trebuie să organizeze alegeri pentru funcţia de preşedinte, în termen de 30 de zile.

Este a doua filială din regiune pe care Gigel Ştirbu o dinamitează după PNL Gorj. Şi acolo, după ce şi-a impus omul la şefia organizaţiei – senatorul Ion Iordache – mai mulţi primari, dar şi întreaga filială PNL Târgu Jiu, alături de primarul Marcel Romanescu, au trecut la PSD.

Citeste si...  Cea mai mare parte a Slatinei, fără apă, după ce firma de gaze a avariat o conductă

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img