Doi morți după bombardarea Kievului de către Rusia

Doi paznici în vârstă de 26 şi 36 de ani care lucrau în tura de noapte pentru o companie din Kiev au murit miercuri dimineaţă în capitala Ucrainei, după ce au fost loviţi de fragmente de proiectile ruseşti doborâte de apărarea antiaeriană ucraineană, a informat Administraţia Militară a capitalei într-un comunicat, transmite EFE, care comentează că acesta este cel mai amplu atac rusesc asupra Kievului din primăvară.

 

Potrivit Reuters, care îl citează pe generalul Valeri Zalujnîi, comandantul forţelor armate ucrainene, apărarea antiaeriană a ţării sale a doborât toate cele 28 de rachete trase de Rusia şi 15 din cele 16 drone lansate în timpul nopţii.

În districtul Şevcenko, unde au murit cei doi paznici, şi în districtul Darniţkii, mai multe clădiri au fost avariate în urma căderii resturilor de obuze, care au provocat incendii în unele dintre locurile afectate.

Mai multe incendii au izbucnit, inclusiv la o clădire administrativă şi la o companie comercială, a declarat miercuri dimineaţă primarul Kievului, Vitali Kliciko, pe contul său de Telegram.

Citeste si...  Mirela Furtună, acum deputată PSD din Tulcea, milionar cu salariu de bugetar

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img