Doi bărbaţi au venit la mall cu tractorul cu plug. Șoferul nu avea permis de conducere și consumase alcool

Sâmbătă, doi indivizi beti au venit la mall-ul Iulius din Iaşi cu un tractor cu plug.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, cei doi au venit din Bosia, fiind beti si fara permis de conducere.

CITEŞTE ŞI: Accident pe Valea Oltului. Trafic rutier blocat pe un sens de mers, pe DN 7

Cel care a condus se numea Razvan Bejenaru, iar prietenul sau, Iulian Coteț. Pentru a-și face curaj, cei doi au început să consume alcool la un bar din Bosia, în jurul orei 19, apoi la ora 22 au pornit spre Iași.

Au reușit să intre cu tractorul prin barieră, apoi au parcat utilajul. Cei doi au mers să se distreze: au mâncat la un restaurant din zonă, apoi au jucat păcănele la o sală din Tudor Vladimirescu.

În jurul orei 24, un paznic de la mall a sunat la poliție, iar o patrulă a oprit „echipajul” tractorului chiar când voiau să plece.

Polițiștii au stabilit că Bejenaru nu avea permis de conducere și era mort de beat, cu 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar prietenul său era la fel de beat.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Citeste si...  Mai multe localităţi din Argeş şi Vâlcea, inundate în urma precipitaţiilor abundente. Cod ROŞU emis de meteorologi (FOTO)

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img