DJ Laura Roșca, cu zeci de mii de fani, găsită moartă pe o plajă din Mamaia

DJ Laura Roșca, cunoscută drept DJ Lalla şi urmărită de zeci de mii de oameni pe reţelele de socializare, a fost găsită moartă, joi, pe o plajă din Mamaia. Tânăra, în vârstă de 34 de ani, a fost găsită fără viaţă, astăzi, pe plaja din Mamaia Nord, de câţiva turişti care se plimbau.

Oamenii au sunat pentru a cere ajutor, însă era prea târziu pentru Laura. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Fanii și prietenii tinerei au trimis mesaje de condoleanțe pe paginile de socializare și multora nu le vine să creadă că DJ-ița nu mai trăiește.

„Nu vreau să cred că nu am putut să te salvăm”, „Dumnezeu să te ierte și să te odihnească!”, „Cuvintele în asemenea situații sunt de prisos! Drum bun în lumină, m-a rupt vestea asta!”, „Ne-ai rupt inima! Sper să fii mai bine acolo unde ești acum”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani și prieteni.

Citește și Doi români uciși de mâncare, la interval de câteva zile

Cum a murit DJ Laura Roşca

Poliția Constanța a menționat că DJ Laura Roșca că aceasta nu prezenta urme de violență.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa. 

Citeste si...  Organizația Umanitară CONCORDIA

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care tânăra a murit, iar trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză prin care medicii legişti vor stabili cauza exactă a morţii, titrează Monitorul de Cluj.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Parteneri

Cautimasina.ro

PressHub
PressHubhttps://presshub.ro
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

Cele mai citite articole

spot_img