Dezvoltatorul imobiliar Speedwell anunță că a început lucrările de construcție pentru faza a II-A a proiectului Spaceplus West din Chitila 

Speedwell, jucător din segmentul imobiliar din România, anunță demararea lucrărilor de construcție pentru faza a doua de dezvoltare a Spaceplus West, proiectul care se adresează nevoilor de depozitare ale IMM-urilor, potrivit unui comunicat de presă.
Conform companiei, localizat pe șoseaua de centură a Bucureștiului, în Chitila, noua fază va adăuga 7.000 mp suprafață închiriabilă, parte din suprafața totală de 10.000 mp. Prima fază a clădirii a ajuns la un grad de ocupare de 100%, iar lucrările de construcție pentru faza a II-a sunt planificate să fie finalizate până la sfârșitul anului.
„Prima fază a proiectului Spaceplus, lansată anul trecut, a introdus un nou concept pe piața logistică din România. Ca răspuns la nevoile întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri), conceptul oferă unități de depozitare și producție de clasă A, de înaltă calitate, pentru uz industrial ușor și logistic. Prima fază a dezvoltării a constat într-un modul de 3.000 mp, în timp ce a doua fază cuprinde 7.000 mp din totalul de 10.000 mp”, se menționează în comunicatul de presă.
Potrivit comunicatului, capacitatea spațiilor de depozitare începe de la 450 mp, cu o înălțime liberă de 6 m. Astfel, Spaceplus devine soluția optimă pentru companiile în căutare de flexibilitate, opțiuni suplimentare și facilități de moderne.
„Spaceplus beneficiază de cele mai înalte măsuri de siguranță, cu supraveghere 24/7 și acces controlat. Mai mult, spațiile sunt dotate cu sprinklere și alte servicii suplimentare, precum încălzirea sau posibilitatea de a amenaja birourile la cerere. Ca parte a planurilor sale de extindere și a cererii mari din piață, Speedwell a achiziționat anul acesta un nou teren de 15.000 mp în Popești-Leordeni, planificat pentru dezvoltarea Spaceplus East, ce va pune la dispoziția clienților o suprafață totală închiriabilă de 8.000 mp”, transmite compania în comunicat.
Spedwell construiește a doua fază a proiectului din Chitila în strânsă colaborare cu LCV, investitorul belgian, într-un parteneriat de investiții 50/50.

Citeste si...  Rezultate financiare record pentru producătorul auto Stellantis în 2022: Profitul a crescut cu 26%/ Vânzările s-au majorat cu 41%

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img