Dezvoltatorul imobiliar Nusco Imobiliara investește peste 30 de milioane euro într-un nou ansamblu de vile în Nordul Capitalei

Dezvoltatorul imobiliar Nusco Imobiliara începe dezvoltarea unui nou ansamblu rezidențial de vile în Nordul Capitalei – Nusco Homes –  în zona verde a orașului Tunari, cu o investiție estimată la peste 30 de milioane euro, conform unei informări de presă.
Pe un teren de peste 50.000 de mp, Nusco Homes va avea 121 de vile de 6 tipuri și este dezvoltat în două faze. Prima fază, cu 52 de vile, are ca termen de finalizare Q2 2024, iar întregul proiect va fi gata de livrare la finalul anului 2025. 
Potrivit companiei, facilitățile ansamblului  va oferi comunității sale un parc de peste 2.000 de mp, alei și spații verzi, locuri de joacă, zone de sport, dar și spații dedicate animalelor de companie, spații de socializare și de relaxare. Nusco Homes va cuprinde și o grădiniță privată și un centru comercial dedicat.
Nusco Imobiliara a dezvoltat și livrat proiecte importante pe piața locală: Premio – ansamblu de tip rezidențial premium boutique; complex rezidențial CITTA Park; clădirea de birouri Nusco Towers; clădirea de birouri Caramfil; clădirea de birouri Floreasca One; clădirea de birouri Floreasca Two; Parcul Comercial Pipera, Nusco City Faza 1A; Nusco City Faza 1B – aproape de finalizare; Nusco City Fazele 2 și 3,  pregătite pentru lansare și cu lucrările începute dezvoltării celui mai nou ansamblu de vile din Nordul Capitalei –  Nusco Homes. Nusco Imobiliara a depășit borna de 1.800 de apartamente, iar anul acesta va începe dezvoltarea altor 848 de apartamente. 

Citeste si...  Abonamentul Twitter Blue este disponibil acum și în România

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img