Detalii cutremurătoare din dosarul fraţilor Tate. Mărturii terifiante ale victimelor: violenţe la limita torturii!

Apar noi mărturii cutremurătoare ale victimelor fraţilor Tate, reținuți de anchetatori în urmă cu o lună. Astfel, cei doi apelau la abuzuri fizice inimaginabile, la limita torturii!

Detalii cutremurătoare din dosarul fraţilor Tate. Conform datelor strânse de procurori, una dintre complicele fraților Andrew şi Tristan Tate ar fi lovit-o pe una dintre victime, deși era abia operată: „Inculpata s-a supărat foarte tare pe C. pe motiv că a sunat la poliție, a mers în camera ei cu gândul de a o da afară și, pentru a evita să-i lase urme de violență pe corp, i-a ridicat brațul tocmai pentru că aceasta își făcuse recent implant mamar și astfel exista riscul de a i se desface operația”.

Anchetatorii mai susţin, că victima le-a povestit că, după ce a ajuns la poliție, agentul care i-a preluat plângerea i-ar fi recomandat să se împace cu fosta lui colegă, ajunsă în anturajul fraților Tate: „A doua zi, când a mers la poliție pentru a fi audiată, a fost întâmpinată de un domn polițist tânăr, cu barbă, care i-a recomandat să se împace cu ele, spunându-i că o cunoaște pe inculpata R.L, deoarece au fost colegi și că le va chema la sediul

Astfel, apar și noi detalii despre suspiciunile că rețeaua Tate ar fi fost favorizată de polițiști din Voluntari. Între timp, cei doi speră să obțină săptămâna viitoare eliberarea de după gratii și acuză autoritățile române că le-au înscenat acuzațiile pentru că procurorii și polițiștii sunt geloși pe succesul lor.

Citeste si...  Klaus Iohannis, propus pentru șefia NATO. Răspunsul Alianței

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img