Descoperire MACABRĂ, pe un pârâu din Argeș. Un bărbat a sunat la poliție după ce și-a găsit soția

 

Trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă de 51 de ani a fost găsit, duminică după-amiază, într-un pârâu din județul Argeș.

Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, prin 112, în jurul orei 16.30, cu privire la faptul că ar fi găsit-o pe soția sa inconștientă în albia pârâului Argeșel, din localitatea Mioarele.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Hârtiești și grupa operativă din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care au constatat că cele sesizate se confirmă, femeia, de 51 de ani, fiind declarată decedată de către echipajul medical sosit la eveniment.

O anchetă a fost deschisă de polițiștii din Argeș.

„Din primele verificări, femeia nu prezenta urme de violență.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Cauzele decesului urmează să fie stabilite prin efectuarea autopsiei medico-legale”, transmite IPJ Argeș.

Citeste si...  Atenţie, motocicliştii se întorc în trafic! Deschidere oficială de sezon, la Slatina

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img