Descoperire MACABRĂ în zona muntoasă din Vâlcea: fragmente osoase și haine

O anchetă a fost deschisă de polițiștii din Vâlcea după ce mai multe fragmente osoase au fost găsite, în localitatea Costești, în zona montană a vârfului Țucla din masivul Buila – Vânturarița.

Anchetatorii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale.

„În urma deplasării la faţa locului, polițiștii au identificat mai multe fragmente osoase şi câteva articole de îmbrăcăminte.

Fragmentele osoase și obiectele în cauză au fost preluate de către reprezentanții Serviciului Județean de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării expertizei medico-legale.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea identităţii persoanei, precum şi a cauzelor şi împrejurărilor în care a survenit decesul”, transmite IPJ Vâlcea.

Citeste si...  Sute de nereguli găsite de pompieri la bisericile şi mănăstirile din Mehedinţi. Probleme cu respectarea regulilor privind securitatea la incendiu

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img