Degringoladă la PNL Olt. Mai mulţi primari pleacă din partid

Cinci primari ai PNL Olt ar urma să părăsească filiala judeţeană şi să candideze de la al partid, cel mai probabil de la PSD, având în vedere mega-scandalul care macină organizaţia de mai multe luni.

Proaspăt-numitul preşedinte interimar al PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, are o mare problemă la doar câteva zile de când a fost uns la conducerea filialei judeţene. Cinci primari nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă la nivelul organizaţiei sunt ca şi plecaţi din partid, urmând să candideze la următoarele alegeri sub culorile colegilor de alianţă de la PSD.

Haos în filială

Primarii invocă instabilitatea din PNL Olt care a fost girată chiar de Gigel Ştirbu. Edilii consideră că şansele lor pentru noi mandate ar fi mult diminuate dacă ar rămâne în filiala lui Ştirbu.

Totul a început cu numirea omului său, Mario De Mezzo, pe funcţia de prefect de Olt, la începutul lunii august. Au urmat schimbări şi la nivelul unor agenţii – ANL, ISCIR, dar şi la Inspectoratul Şcolar, Garda de Mediu şi Finanţe.

„Mutările” au fost făcute doar pentru a-i slăbi puterea lui Liviu Voiculescu, preşedinte al filialei până săptămâna trecut. Acesta a demisionat, iar Gigel Ştirbu a fost numit preşedinte interimar, după cum Reporter 24 a relatat pe acest subiect. În această calitate, el trebuie să organizeze alegeri pentru funcţia de preşedinte, în termen de 30 de zile.

Citeste si...  Dolj: Şofer de TIR din Bulgaria, prins cu ţigări de contrabandă ascunse în remorcă

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img