Dealer de droguri din Sectorul 4, prins în flagrant. Voia să mituiască jandarmii

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost prins în flagrant, duminică, în Sectorul 4, când voia să mituiască jandarmii cu 1,730 de lei și 250 de euro pentru a nu fi cercetat. Bărbatul a fost reținut, fiind anchetat pentru trafic de droguri de risc (ketamină) și dare de mită.

În dimineața zilei de 24 septembrie a.c., jandarmii bucureșteni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona centrală a Capitalei – Sector 4, au observat în apropierea unui club cu muzică electronică, mai multe persoane ce manifestau un comportament asemănător persoanelor consumatoare de substanțe interzise, care, la vederea colegilor noștri, au încercat să se eschiveze pentru a evita contactul.

În urma acțiunii desfășurate și a controalelor corporale efectuate, asupra a 11 persoane au fost găsite mai multe tipuri de substanțe interzise.

Persoanelor în cauză (3 femei și 8 bărbați), cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, le-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, dintre cele 11 persoane, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, având și alte dosare pe rol pentru fapte similare, a încercat să ofere suma de 250 de euro și 1730 de lei agenților constatatori, dacă trec cu vederea cele constatate.

Astfel, s-a procedat la sesizarea organelor competente, la fața locului făcându-și apariția lucrătorii DGA și BCCO, unde a fost realizat flagrantul pentru fapta de dare de mită, în conformitate cu prevederile art. 290 Cod Penal și deținere de substanțe interzise, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, transmite Jandarmeria București.

Citeste si...  Se acordă gratuit în România! Toţi aceşti români plecaţi în străinătate pot profita

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img