De ce a murit DJ Lalla. Şeful IPJ Constanţa a făcut anunțul oficial

Mădălina-Sorina Vlangăr, șefa IPJ Constanţa, a spus că în cazul DJ Lalla, decesul a survenit ca urmare a unei asfixii mecanice prin înec. Aceasta a menţionat că încă nu este gata rezultatul probelor toxicologice și că se ia în calcul fie un act suicidal, fie un accident. Poliția are în vedere că marea era agitată în acea zi, iar salvamarii arboraseră steagul roşu.

Șefa poliției din Constanța a declarat că poliţiştii au ajuns în două minute pe plaja din Mamaia, după ce au fost anunţaţi despre cadavrul Laurei Roșca.

“Poliţia staţiunii Mamaia a fost sesizată (…) că pe plajă, în dreptul restaurantului Diplomatic, se află cadavrul unei tinere, adus la mal de apă. Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului. Într-un timp de reacţie mai mic de cinci minute.

Fişa de eveniment arată două minute. Unde au constatat absenţa semnelor vitale şi totodată şi a urmelor de violenţă. Personalul ambulanţei a constatat decesul femeii. Echipa a efectuat cercetarea la faţa locului. Iar cadavrul a fost preluat la morga Cimitirului Constanţa pentru efectuarea necropsiei. S-a început urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă (…)”, a afirmat șefa IPJ Constanța.

Mădălina-Sorina Vlangăr a precizat că există două variante în acest moment în cazul DJ Lalla. Fie a fost vorba de o sinucidere, fie de un accident, după ce femeia a intrat în mare şi s-a înecat. Ea a detaliat că au fost ridicate ulterior imagini video, au fost audiaţi martori. În certificatul de constatare a decesului a fost menţionată drept cauză asfixia mecanică prin înec, fără urme de violenţă. Au fost prelevate probe toxicologice şi histopatologice.

“La acest moment nu avem raportul cu rezultatul analizelor, iar din toate datele pe care le avem la acest moment, luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident. Când spun accident, spun auto-provocat, fără intervenţia altei persoane. Aş fi vrut să menţionez că de trei zile, inclusiv în ziua producerii evenimentului, salvamarii aveau arborat steagul roşu din cauza valurilor puternice”, a explicat şefa IPJ Constanţa.

Citeste si...  Negocierile sindicaliștilor din Educație cu Guvernul au eșuat. Luni, grevă generală

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img