Dacia a început producția de serie a Dacia HYBRID 140

Uzina Dacia de la Mioveni a început fabricația de serie a modelului Jogger HYBRID 140. Destinat unui client din România, primul vehicul cu tehnologie hibridă produs sub sigla Dacia este un exemplar de culoare Gri Schiste, cu 7 locuri, aparținând nivelului de echipare Extreme +.

Ilustrând perfect poziționarea mărcii Dacia, Jogger HYDRID 140 este cel mai accesibil vehicul de familie cu propulsie hibridă de pe piață, dispunând de un spațiu interior generos și de echipamente esențiale.

Modelul beneficiază de experiența Renault Group, oferind o tehnologie modernă care asigură un demaraj sistematic în mod 100 % electric și un cuplu motor disponibil imediat, care permite accelerări energice.

Autonomia versiunii Jogger HYBRID 140 este de peste 900 km (în ciclu mixt omologat WLTP). Bateria de tracțiune dispune de o garanție de 8 ani sau 160.000 km.

Fabricat în exclusivitate la Mioveni, modelul Jogger a fost deja produs în aproape 80.000 de exemplare, dintre care peste 90% au fost exportate, în principal pe piețele Europei Occidentale.

Lider al segmentului C-Break din România, Dacia Jogger s-a situat, în 2022, pe poziția a doua în clasamentul celor mai vândute vehicule de segment C (exceptând clasa SUV) către clienții persoane fizice din Europa.

Dacia a decis să deschidă comenzile pentru noul Jogger Hybrid în ianuarie 2023. Cei care comandă acum primul model Dacia cu sistem hibrid de propulsie vor primi mașina în martie 2023.

 Cea mai accesibilă versiune Jogger Hybrid este Expression, cu cinci locuri, care are un preț de bază de 23.750 de euro.

Cu nivelul de echipare Extreme și cu cinci locuri, Dacia Jogger Hybrid costă minimum 24.600 de euro, iar aceeași versiune, dar cu șapte locuri, are un preț de minimum 25.500 de euro.

Citeste si...  Țările de Jos, Belgia, Danemarca și Luxemburg cer CE stabilirea unei date de interzicere a vânzării de camioane și autobuze noi cu motoare cu ardere

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img