Cum va fi vremea în weekend. Zonele în care ANM anunță -1 grade

ANM a publicat prognoza meteo pentru acest weekend. Există zone unde temperaturile ating peste 20 de grade, dar și zone în care valorile termice minime se vor situa sub pragul înghețului.

Directorul ANM, Elena Mateescu spune că sâmbătă va fi destul de cald, iar vremea bună va ține și duminică. Dacă maximele ating 21 grade, iată că în zonele depresionare din estul Transilvaniei am putea vedea și -1 grad.

La munte se anunță precipitații mixte, dar și un vânt puternic. Astfel, conform prognozei meteo ANM de weekend, vremea va fi destul de capricioasă.

Prognoza meteo ANM de weekend

”Vremea rămâne caldă pentru ziua de sâmbătă, de asemenea duminică, pentru că, așa cum vorbeam, temperaturile la nivelul maximelor între 13 până la 21 grade, dar și minimele în general pozitive -1, posibil în zonele depresionare din estul Transilvaniei, până la 9 grade pentru că mâine, așa cum menționam, în special în intracarpatice, valorile de temperaturi vor fi apropiate de normal.

La munte contăm, în special, pe precipitații mixte, pentru că la altitudini mai mari de 2.000 vor fi de interes și intensificările de vânt, cu viteze de 70-80km/h.

Așadar, o vreme capricioasă, alternanțe scurte de timp, în care, iată, să ne bucurăm de valori de temperaturi ce depășesc bună parte din țară 20 până la 23 grade și, la nivel regional, pentru scurtă vreme, valori de temperaturi apropiate de normele specifice datei din calendar”, a spus Elena Mateescu, directorul ANM, la Antena 3 CNN.

Citeste si...  Rusia a luat Avdiivka și vrea la Gurile Dunării. Soluțiile unui general român dacă vom deveni vecini cu rușii

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img