Cum să devii celebră pe TikTok?

În ziua de astăzi, TikTok este una dintre cele mai populare rețele sociale din lume și se bucură de foarte multă atenție și în țara noastră. Conform statisticilor, în prezent, TikTok este folosit de mai mult de 6.5 milioane de români cu vârste de peste 18 ani, iar numărul utilizatorilor de la noi crește rapid.

Principalul motiv din spatele succesului acestei rețele sociale este interfața sa foarte prietenoasă. Nu trebuie să ai niciun fel de cunoștințe în domeniul IT ca să folosești TikTok, nu trebuie să fii un fotograf talentat și nici să ai cuvintele la tine ca să scrii texte cu priză la public. Trebuie pur și simplu să deschizi camera mobilului tău, să apeși butonul înregistrare și să filmezi un videoclip. Dacă vrei, îl poți edita exact înainte să-l publici pe TikTok sau cu ajutorul unei alte aplicații și gata! Conținutul tău este gata pregătit de a ajunge în fața a milioane de utilizatori ai platformei. Simplu, nu? Cel puțin în teorie! În practică pe de altă parte, puțin își dau seama ce trebuie să faci cu adevărat ca să ai succes pe TikTok și aceia devin influenceri veritabili, așa cum este și cazul lui Merve, o adevărată artistă în ochii fanilor săi.

Merve a descoperit ce trebuie să faci ca să ai succes pe TikTok!

Merve trăiește alături de soțul său într-un sat românesc și postează pe TikTok videoclipuri cu experiențele sale de zi cu zi, dar și fragmente din viața de influencer. Tânăra a reușit cum să echilibreze responsabilitățile din cotidiene ca angajată full-time în domeniul IT, crescătoare de animale și influencer pe TikTok.

Citeste si...  CautiMasina.ro acum ofera si website pentru parcul tau auto la doar 100 de euro

Aproape 500k de persoane o urmăresc pe Merve pe contul său de TikTok și 170k pe Instagram.

Este imposibil să nu te îndrăgostești de Merve încă de la prima privire. Imaginile și videoclipurile postate de ea debordează de vitalitate, tinerețe și pozitivism. În ciuda programului său foarte încărcat, care îi ocupă aproape 90% din tot timpul de peste zi, Merve nu-și neglijează fanii și creează pentru ei zi de zi conținut de înaltă calitate, care le face plăcere și le distrage atenția de la problemele cotidiene, oferindu-le o nouă perspectivă asupra vieții, mai proaspătă, mai tinerească.

Videoclipurile lui merve sunt foarte bine primite de urmăritorii săi, majoritatea lor având minim 100k de vizualizări, iar unul dintre ele, postat cu un an în urmă, devenit viral, cu peste 3 milioane de vizualizări, obținute într-o singură săptămână.

Conturile sociale ale lui Merve au cunoscut o creștere foarte rapidă, transformându-se într-un fenomen spectaculos. Puțini alți influenceri din România se pot lăuda cu o evoluție atât de deosebită.

Deși s-a transformat într-o vedetă veritabilă, Merve spune că nu ar renunța pentru nimic în lume la viața sa în comuna pitorească unde îi place atât de mult să trăiască și pe care o privește ca pe un colțișor de rai.

Merve: cum o experiență din copilărie modelează viața unui artist adult

Fanii lui Merve caută însetați noi informații despre enigmatica creatoare de conținut, dar un secret pe care nu-l știu mulți este secretul din spatele numelui său.

Merve este de fapt o poreclă pe care tânăra a primit-o în Turcia, pe vremea când era doar o copilă, acum un deceniu, și a mers să cânte în diferite orașe acolo. Colaboratorii săi din Turcia s-au plâns de faptul că numele artistei este prea greu de pronunțat și au botezat-o atunci Merve. Iar porecla aceasta i-a plăcut atât de mult încât o folosește și acum, ca adult, când se recomandă pe rețelele sociale și ca influencer.

Citeste si...  Cristian Ioniţă, Publyo: "Chat GPT ajută mediul de afaceri dacă este folosit corect"

Dacă ți-a plăcut această povestea lui Merve și te-a inspirat experiența ei, te invităm să vizionezi conținutul creat de ea pe TikTok și Instagram. Cu siguranță vei găsi acolo lucruri care să te inspire!

Cautimasina.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole

spot_img