Cristina Elena Barbu a fost dată dispărută. Nimeni nu mai ştie nimic de ea de trei zile

Cristina Elena Barbu, în vârstă de 39, din Curtea de Argeş, este căutată de poliţişti după ce, vineri, a plecat de la domiciliul său și nu a mai revenit.

Semnalmente: constituție robustă, înălțime aproximativ 1.60 m, greutate 90 kg, față prelungă, nas proeminent, ochi căprui, păr negru tuns scurt.

Vestimentație: tricou galben cu portocaliu, pantaloni de trening de culoare bleumarin, iar în picioare purta papuci de culoare bleumarin.

„Persoanele care pot da relații cu privire la femeia în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 721 519”, transmite IPJ Argeş.

Citeste si...  Prima universitate din România care reglementează folosirea inteligenţei artificiale. Studenţii, puşi să dea o declaraţie

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img