Cristian Ioniţă, Publyo: „Chat GPT ajută mediul de afaceri dacă este folosit corect”

„Multe persoane deschid o afacere astăzi şi o închid mâine, pentru că nu au un plan de afaceri bine definit”

Sursa foto: Bursa.ro

Chat GPT ajută destul de mult mediul de afaceri dacă este folosit corect, dar nu trebuie abuzat de el pentru că altfel companiile îşi pierd forţa de muncă, a spus Cristian Ioniţă, Digital Media Planner/Buyer, în cadrul Publyo.

blank

Cristian Ioniţă a afirmat: „Noi în platformă folosim Chat GPT în două direcţii. Odată pentru a genera conţinut mai rapid. În momentul de faţă putem să generăm un articol de 1.500 de cuvinte într-un timp de până la două minute, ceea ce era imposibil cu copywriter (…). De asemenea, putem să creăm media planuri în mai puţin de două minute, ceea ce în perioada post Chat GPT era imposibil. Dura şi o zi crearea unui media plan pentru un client. Pe noi digitalul ne ajută foarte mult, este ceva fenomenal. Dar, cum spuneam, nu trebuie să neglijăm oamenii cu care lucrăm, să ne apucăm să dăm oamenii afară doar de dragul de a aduce tehnologie şi de a face mai mult profit. Pentru că, în acest moment, nu ştim exact unde ne va duce această tehnologie. Trebuie să o folosim dar fără să abuzăm de ea”.

În opinia sa, multe afaceri se închid foarte repede pentru că nu au un plan de afaceri bine definit, ceea ce este necesar şi pentru accesarea fondurilor europene.

„Am lucrat pe proiecte, pe fonduri europene. Sunt multe persoane care deschid o afacere astăzi şi o închid mâine, pentru că nu au un plan de afaceri bine definit. Mulţi vor să ia bani astăzi şi să se îmbogăţească mâine. Din păcate lucrurile nu funcţionează aşa. Ca în orice afacere, înainte să iei bani ca să dezvolţi, ai nevoie de un plan de afaceri bine definit. Iar media are un un rol important şi ar trebui să informeze mai mult antreprenorii în această zonă”, a spus Cristian Ioniţă.

Citeste si...  SSD versus HDD: Bătălia dintre viteză și stocare  - Care este potrivit pentru tine?

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img