Consiliul Economic şi Social, aviz negativ pe proiectul de buget pe 2024

Consiliul Economic şi Social a dat joi un aviz negatic pe proiectul bugetului de stat pe 2024.

 

Avizul CES este unul consultativ. Şedinţa de Guvern în care trebuia să se aprobe proiectul nu a mai început, deşi fusese amânată pentru ora 13.00.

Premierul Marcel Ciolacu a avut, vineri, la ora 11.00 şi o întâlnire cu reprezentanţii sindicatelor din Educaţie.

Pentru a fi adoptat, bugetul pe 2024 trebuie avizat în Consiliul Economic şi Social (CES), în lipsa acestui aviz, şedinţa Executivului fiind amânată cu o oră. CES s-a reunit în şedinţă la ora 11.00 pentru a da acest aviz.

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, transmitea miercuri seară că s-au lucrat nopţi şi zile la pentru realizarea bugetului pentru 2024, care este ”cu adevărat modern, structurat pe priorităţile şi nevoile actuale”.

Deca: sperăm să atragem din ce în ce mai mulţi tineri profesionişti către cariera didactică

”Bugetul pentru 2024, în transparenţă. Chiar dacă unii s-au amuzat când am spus că la Ministerul Finanţelor s-au pierdut nopţi şi zile pentru realizarea lui, astăzi am reuşit să îl publicăm în transparenţă. A fost o muncă titanică din partea echipei, pe care vreau să o felicit. Pot să afirm că acest buget este cu adevărat unul modern, structurat pe priorităţile şi nevoile actuale”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, ministrul Finanţelor.

Citeste si...  Preșcolarul și LEGO

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img