Confirmare oficială: Două persoane cu cetăţenie israeliano-palestiniană, cu domiciliul în Israel, au decedat

MAE anunţă vineri că a fost confirmnat decesul a două persoane cu dublă cetăţenie, israeliano-română, cu domiciliul în Israel.

”Ministerul Afacerilor Externe informează cu regret că, până în prezent, se confirmă decesul a două persoane cu dublă cetăţenie, israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel, astfel: persoana al cărei deces a fost anunţat de către autorităţile israeliene la data de 9 octombrie 2023, care deţinea cetăţenie israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel; persoana pe care familia a declarat-o dispărută la data de 12 octombrie 2023 şi al cărei deces a fost confirmat de autorităţile israeliene la data de 13 octombrie 2023”, anunţă MAE, citat de news.ro.

Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanţe familiilor şi îşi exprimă regretul profund pentru victimele acestor atacuri. De asemenea, reiterează condamnarea fermă a terorismului în toate formele sale de manifestare.

Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa menţin în permanenţă contactul cu autorităţile israeliene pentru verificarea informaţiilor cu privire la cetăţenii români, precizează MAE.

Citeste si...  Un bărbat din Dolj, reţinut după ce a intrat peste fosta iubită în casă şi i-a dat foc uşii locuinţei (VIDEO)

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img