Comunitatea LGBTQ+ iese în stradă. Tema pentru Cluj Pride 2023 va fi familia

Queer Sisterhood Cluj a anunțat că săptămâna Cluj Pride 2023 se va desfășura între 17-23 iunie în acest an. Tema din acest an este „FAMILIA”.

„Cluj Pride 2023 va fi un moment de luptă și solidaritate pentru comunitatea LGBTQ+, oamenii marginalizați și excluși de sistemul heteronormativ opresiv. Ne vom uni și vom lupta pentru a ne face auziți, și pentru a ne cere drepturile care ni se cuvin. 

Tema din acest an va fi FAMILIA. Fie că vorbim de cupluri LGBTQIA+, de familii cu copii LGBTQIA+, sau de părinți LGBTQIA+, luptăm pentru recunoaștere și protecție legală pentru membrii comunității noastre”, a transmis Queer Sisterhood Cluj.

Citește și Olguţa Vasilescu pregăteşte Craiova pentru Crăciun, în prag de vară

Marșul Pride, în 17 iunie

În acest an marșul PRIDE va fi în data de 17 iunie și locul de întâlnire va fi în Piața Unirii din CLuj-Napoca. „Marșul Cluj Pride pe 17 iunie va fi un moment puternic de protest împotriva discriminării și violenței îndreptate împotriva membrilor comunității LGBTQ+. Marșul va da startul săptămânii Pride, și va fi organizat în Piața Unirii cu susținerea Transilvania International Film Festival (TIFF) care are loc în Piața Unirii în acea perioadă., titrează Monitorul de Cluj.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Citeste si...  Caz revoltător: o instanță din România a fixat termen de judecată pentru decembrie 2024, în cazul unui copil ce a suferit o pareză, după o injecție administrată greșit

Cautimasina.ro

PressHub
PressHubhttps://presshub.ro
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

Cele mai citite articole

spot_img