Compania de stat Hidroelectrica îl numește pe Petre Iulian Nicolescu președinte al Consiliului de Supraveghere 

Compania Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, anunță numirea lui Petre Iulian Nicolescu în funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere Hidroelectrica, potrivit unui anunț publicat la Bursa de Valori București (BVB).
„Hidroelectrica informează acționarii și investitorii asupra faptului că, în cadrul ședinței din data de 2 octombrie 2023, Consiliul de Supraveghere a hotărât numirea lui Petre Iulian Nicolescu în calitate de Președinte al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica”, potrivit documentului de la BVB.
Acesta a fost anterior numit, pe 31 iulie 2023, membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere, cu un mandat provizoriu de patru luni, din august 2023.
Potrivit CV-ului său, Petre Iulian Nicolescu a deținut de-a lungul carierei sale numeroase funcții de conducere la stat. Printre cele mai cunoscute funcții ocupate se numără secretar de stat la Ministerul Turismului în guvernul condus de Sorin Grindeanu (februarie 2017 – martie 2017). De asemenea, acesta a mai fost secretar de stat și în cadrul Ministerul Economiei, în perioada martie 2017-martie 2018, unde a fost şeful structurii de securitate şi a coordonat Departamentul pentru Privatizare şi Administrarea Participaţiilor Statului, inclusiv Transelectrica, Transgaz şi Oltchim.

Citeste si...  Ultima fabrică de ţigări din Franţa încearcă să supravieţuiască

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img