CNI construieşte la Alexandria un nou corp de clădire pentru Spitalul Judeţean

Consiliul Judeţean Teleorman a predat, luni, către Compania Națională de Investiții – CNI, amplasamentul noului corp de clădire care va fi construit la Spitalul Județean de Urgență Alexandria.

Cu acest prilej, directorul general al  Companiei Naționale de Investiții – C.N.I. S.A.,  Manuela Pătrășcoiu, reprezentantul titularului investiției, s-a întâlnit cu autoritățile județene și locale.

„Astfel, putem spune că, de astăzi, s-a dat startul și va începe execuția noului obiectiv. Clădirea va fi practic un nou spital care va avea heliport, subsol, parter și 5 etaje, unde vor fi relocate secțiile care funcționează în acest moment în Corpul C al spitalului județean de urgență, corp care nu mai corespunde standardelor și normelor actuale de derulare a actului medical. Consiliul județean Teleorman, în subordinea căruia se află spitalul este beneficiarul final al investiției, pe care o consideră o prioritate pentru teleormăneni”, transmite CJ Teleorman.

Citeste si...  Un şofer din Olt a fost prins drogat la volan

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img