Ciolacu: noua lege a pensiilor intră ”în linie dreaptă”

Premierul Marcel Ciolacu anunţă că toate aspectele legate de noua lege a pensiilor, inclusiv cel privind sursele de finanţare, au fost clarificate, iar proiectul intră ”în linie dreaptă” în Parlament, în urma discuţiilor purtate, luni, în cadrul coaliţiei de guvernare.

 

„Toate aspectele legate de Legea pensiilor, inclusiv cele privitoare la sursele de finanţare, au fost clarificate în şedinţa Coaliţiei din această după-amiază. Prin urmare, Legea intră în linie dreaptă în Parlament, fiind susţinută de întreaga Coaliţie. Totodată, am decis ca, împreună cu domnul preşedinte Ciucă, să depunem cât mai repede un proiect pentru combaterea evaziunii fiscale şi creşterea încasărilor la buget. Îi asigur pe pensionari că ne vom ţine de cuvânt! Pensiile vor fi indexate, iar inechităţile eliminate prin recalculare!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Acesta a afirmat că în următoarele zile vor avea loc discuţii cu miniştrii Educaţiei şi Sănătăţii pentru a clarifica problemele ce ţin de salarizările din domeniile respective, în vederea elaborării proiectului de buget pentru anul viitor.

Citeste si...  Bill Gates s-a întâlnit la Beijing cu Xi Jinping

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img