Cine este Frane Selak, cel mai ”norocos om din lume”. A fost de șapte ori la un pas de moarte, dar a câștigat la Loto

Cine este cel mai ”norocos om din lume”. „Cel mai norocos om din lume” este Frane Selak, iar povestea sa e una extrem de interesantă

Frane Selak a fost un profesor de muzică din Croația și ajuns să fie poreclit “cel mai ghinionist om de pe Pământ”.

Cine este Frane Selak, cel mai ”norocos om din lume”. A fost de șapte ori la un pas de moarte, dar a câștigat la Loto

Bărbatul a fost aproape de șapte ori la un pas de moarte și a câștigat la loto suma de 800.000 de euro, la doar două zile după ce a împlinit 74 de ani.

Cazul lui Fran Selak este cel puțin demn de studiat, el evitând moartea de șapte ori, doar pentru a câștiga la loterie la vârsta de 74 de ani.

El a fost căsătorit de șase ori și s-a născut în 1929, iar ghinionul l-a lovit ani mai târziu. În luna ianuarie 1962, vagonul de tren în care se afla a deraiat și a căzut într-un râu, ucigând toți cei 17 pasageri aflați înăuntru, cu excepția lui Frane.

În anul următor, în 1963, a învins din nou moartea, când ușa avionului în care se afla a zburat și, odată cu ea, Frane însuși, dar Frane a căzut într-o căpiță de fân din apropierea unei ferme. Nu aceasta a fost soarta celor 19 pasageri care au murit la câțiva kilometri distanță.

Cine este Frane Selak, cel mai ”norocos om din lume”. A fost de șapte ori la un pas de moarte, dar a câștigat la Loto

Trei ani mai târziu, în 1966, autobuzul în care se afla a ieșit de pe șosea și a căzut de pe podul pe care îl traversa, omorând patru pasageri, cu excepția lui Selak, care a înotat pentru a se salva.

Citeste si...  Veste uriașă pentru cei care au bani la bancă! Anunțul a venit chiar în acestă dimineață: Este foarte important

În 1970, un alt eveniment avea să îl surprindă. Frane se deplasa cu mașina sa când aceasta a luat foc brusc. Croatul a avut la dispoziție abia treizeci de secunde să iasă din mașină înainte ca aceasta să explodeze.

Trei ani mai târziu, motorul mașinii pe care o achiziționase recent a fost pătat cu ulei fierbinte de la o pompă de apă caldă defectă, arzându-i părul lui Selak, dar nu și capul.

În 1995, a fost lovit de un autobuz în timp ce traversa o stradă din Zagreb, Croația, dar a suferit doar răni minore.

Un an mai târziu, în 1996, a scăpat la limită de o coliziune multiplă cu un camion ONU, sărind din vehicul într-o râpă, dar a fost salvat de un copac aflat la poalele râpei.

În 2003 înăsprește, norocul avea să îi bată la ușă. La doar două zile după ce a împlinit 74 de ani, Frane Salek a câștigat la loto suma uriașă de 800.000 de euro.

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img