Chef Foa, prins la volan de poliţiştii din Bucureşti în timp ce s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor

Chef Foa (Florin Scripcă), cunoscut în urma emisiunii ”Masterchef”, a fost prins în trafic de poliţiştii rutieri din Bucureşti în timp ce s-ar fi aflat sub influenţa a două substanţe psihoactive, afirmă surse judiciare. În plus, la el au gost găsite 4 ţigarete care ar putea conţine substanţă vegetală, cu miros înţepător.

”La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 17:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 41 ani. În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a două substanţe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice”, a transmis Brigada Rutieră.

Totodată, în urma controlului corporal, iar cu această ocazie au fost găsite 4 ţigarete susceptibile a conţine substanţă vegetală, cu miros înţepător.

”În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări in rem (cu privire la faptă) pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, a precizat sursa citată.

Citeste si...  Ultima oră! Frații Tate scapă de arestul la domiciliu. Sunt cercetați în libertate

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img