Ce studii are Zanni, câștigătorul Survivor România

Ce studii are Zanni, câștigătorul Survivor România. Zanni dar și alți foști câștigători Survivor România au revenit în Republica Dominicană. Ce lucruri nu știm însă despre Faimos?

Zanni nu a avut o copilărie ușoară. Acesta a crescut la orfelinat, iar în unele momente nu avea ce să mănânce.

”Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou”, a mărturisit Zanni, la un moment dat.

Ce studii are Zanni, câștigătorul Survivor România

La un moment dat a fost unul dintre concurenții de la Chefi la Cuțite. La acel moment Zanni prefera tramvaiul și autobuzul, să ajungă pe platoul de filmare.

Ce studii are Zanni, câștigătorul Survivor România

”Când eram mic, îmi plăcea să mă iau în gură cu controlorii: îmi plăcea când mă luau. N-am fugit niciodată de ei, mi-a plăcut să-i înfrunt sau să accept amenda. Am plătit amendă de ultimele două ori. Mergeam la ”Chefi la cuțite” la filmări și mi-au dat amendă pe RATB”, a povestit Zanni la BarOnline, emisiunea lui Pepe de pe Youtube.

În ceea ce privește studiile, acesta a mers la liceu, însă nu este clar dacă a dat Bacalaureatul sau nu. Pe de altă parte, la doar 17 ani, Zanni a făcut un curs de frizer.

Citeste si...  Procuror cercetat de colegi după ce a luat mită bilete de avion

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img