Ce studii are Dorian Popa. Artistul are o altă meserie la bază

Ce studii are Dorian Popa. Artistul are o altă meserie la bază. Dorian Popa este cunoscut în primul rând pentru rolul din Pariu cu Viața.

De acolo până la celebritate a fost un singur pas. Adevărul este că Dorian Popa are studii într-un cu totul alt domeniu și spune că doar a fost norocos.

Ce studii are Dorian Popa? artistul spune că a terminat ASE. Acesta a studiat contabilitate și informatică de gestiune.

A fost la buget, a terminat facultatea, iar apoi s-a angajat la bancă, dar și-a dat seama că o astfel de meserie nu i se potrivea deloc.

Ce studii are Dorian Popa. Artistul are o altă meserie la bază

„Nu mă consider un om atât de talentat, dar consider că Dumnezeu m-a făcut atât de muncitor, că suplimentez şi egalez balanţa în cel mai echilibrat mod posibil (…).

Am făcut Contabilitate şi informatică de gestiune la ASE, la buget, am terminat facultatea şi am lucrat în bancă, dar nu era de mine. Am fost concediat, ei voiau să mă dea afara, eu voiam să plec (…). Cred că Dumnezeu mă ţine cu picioarele pe pământ”, a spus Dorian Popa, luni, la Antena 3 CNN.

Totodată, el a mai vorbit odată și despre modul în care viața lui avea să se schimbe. Se pare că aceasta a urmat și un master. Viața i-a pregătit însă alte surprize, astfel că acum a investit în imobiliare, continuă să cânte și câștigă sume impresionante și din social media.

„Am ales să îmi schimb oarecum traseul studiilor mutându–mă de pe latura de contabilitate pe cea de marketing întrucât am considerat că aceasta din urmă este mult mai apropiată de cariera pe care încerc să mi-o clădesc că actor.

Citeste si...  Elena Udrea scapă de dosarul Hidroelectrica ca urmare a deciziilor CCR privind prescripția

Am ales acest master deoarece, în urma documentării, a reieșit că ar avea chiar reale șanse să mă ajute în viitor.

Este un masterat ce dezvoltă cunoștințele în ceea ce privește resursele umane de specialitate, un domeniu care mie mi se pare foarte provocator”, spunea artistul în urmă cu câțiva ani, în perioada în care se pregătea de începerea masterului, pentru protv.ro.

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img