Ce salariu are un barman în București. Ce oferte sunt pe piață

Ce salariu are un barman în București. Ce oferte sunt pe piață. Oferte surprinzătoare la București pentru post-ul de barman.

Conform anunțurilor de pe site-urile de angajare, există și posturi unde poate fi câștigat un salariu de până la 4.000 de lei pe lună la care se adaugă cazarea, dar și bonusurile.

Un ajutor de barman pe de altă parte ajunge să câștige chiar și 3.000 de lei lunar în București, potrivit unui anunț de recrutare, arată ecomoica.net.

Ce salariu are un barman în București. Ce oferte sunt pe piață

Angajatorul oferă candidaţilor selectaţi un procent din vânzările restaurantului şi le decontează transportul la lucru. Candidaţii selectaţi vor lucra cinci zile pe săptămână, în două ture.

Diferențele nu sunt foarte mari dacă stăm să ne uităm la salariile oferite în mijlocul verii pe litoralul românesc.

Într-un restaurant cunoscut din Mamaia Nord, potrivit cancan.ro, se oferea pentru un barman-ospătar suma de 4500 sau 5000 de lei net.

Un barman lucra o zi cu o zi, programul fiind de la 9:00 la 22:00. Se căuta și ajutor de bucătar, mai exact, două persoane care să îndeplinească acest ”rol”. Salariul lor era tot 4500 sau 5.000 de lei net, turele fiind de la 8:30 până la 21:30, o zi cu o zi.

De cealaltă parte, un spălător de vase ajungea să primească un salariu de 4.000 de lei net, lucrând de la 8:30 la 17:00.

Citeste si...  O formalitate: Parlamentul European „a aprobat” încetarea vânzării de automobile noi cu motoare termice începând din 2035

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img