Cătălin Urtoi, actualul director interimar CNIR, candidează la postul de director general al instituţiei / Printre priorităţile sale se numără Autostrada Unirii A8 şi Autostrada Ploieşti-Braşov

Cătălin Urtoi a anunţat pe Facebook că şi-a depus în cursul zilei de luni dosarul de candidatură pentru funcţia de director general al CNIR, el ocupând şi în prezent această funcţie, ca interimar.

Candidaţii se pot înscrie în cursă până marţi, iar concursul cuprinde mai multe etape. Câştigătorul va fi cunoscut cel mai probabil la sfârşitul acestui an.

”Vin dintr-un mediu privat, extrem de competitiv. Ştiu valoarea cuvântului dat şi îmi voi respecta promisiunile, aşa cum am făcut în toţi anii de activitate civică împreună cu organizaţiile neguvernamentale care susţin proiectele naţionale de infrastructură rutieră, în interesul naţional! (…) Proiectele de investiţii în infrastructura rutieră sunt prioritare pentru ţară, dar şi pentru funcţionarea CNIR-S.A.! Îmi doresc ca, în cel mai scurt timp, printre acestea să se regăsească Autostrada Unirii A8 şi Autostrada A3, tronsonul Ploieşti-Braşov, dar şi alte proiecte atât de necesare dezvoltării României!”, a scris pe Facebook Cătălin Urtoi.

El a fost desemnat ca interimar în această funcţie în urmă cu şapte luni, fiind susţinut de mişcările civice ieşene care luptă pentru autostradă.

Ulterior, Urtoi a pierdut sprijinul a două din cele trei asociaţii civice ieşene, care i-au reproşat apropierea de PSD.

Cătălin Urtoi a precizat că nu are ambiţii politice şi că nu va candida la Primăria Iaşi, după ce au apărut astfel de speculaţii în mediul politic ieşean.

 

Citeste si...  Ciolacu: Este evident că în sistemul bugetar trebuie să se facă această reformă / Eu nu pot să accept ca un bugetar care câştigă peste 2.000 de euro să îl alerg prin birou să îl mai rog să ia şi voucherele de vacanţă / 16.000 de ordonatori de credite

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img