Cătălin Samara pleacă de la conducerea Bringo. Compania o numește CEO pe Florina Dobre

Bringo, platforma de e-grocery lansată în 2015 în România, anunță plecarea lui Cătălin Samara de la conducerea companiei și numirea Florinei Dobre în rolul de CEO al Bringo România, potrivit unui comunicat de presă.
Cătălin Samara a preluat conducerea Bringo în 2017, platforma având listați în prezent peste 300 de vendori printre care și unii dintre cei mai importanți retaileri alimentari:  Carrefour, Penny, Cora, Auchan. În cadrul mandatului lui Cătălin Samara, Bringo s-a extins în Maroc și Belgia și a dezvoltat licențe de tip „white label” pentru alte regiuni ale globului interesate să dezvolte o aplicație de e-commerce.
„Decizia de a renunța la poziția de CEO a fost mai degrabă un pas firesc pentru obiectivele pe care mi le-am propus la nivel personal” spune Cătălin Samara.
Florina a ocupat roluri de management în cadrul Vodafone România, ultima poziție ocupată fiind cea de Customer Operations Support Director. În tot acest timp, a gestionat proiecte strategice precum transformare digitală, automatizare de procese, transformare canale de vânzare la distanță, management de proiect și gestionarea riscului. În 2019 s-a alăturat echipei Carrefour România, în rolul de Director de Operațiuni și Experiență Clienți (Customer Operations and Expericence).

Citeste si...  Registrul Comerțului: Peste 22.000 de firme au fost dizolvate în primele șapte luni ale anului

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img