Cătălin Rotaru este noul director general al THETA Furniture & More

THETA Furniture & More, important integratori de soluții în amenajare interioară din România, anunță numirea lui Cătălin Rotaru în poziția de Director General al companiei, începând cu 01 februarie 2023, potrivit unui comunicat de presă.

Cătălin preia astfel conducerea executivă a companiei de la fondatorul acesteia, Florin Gheorghe, într-un moment de transformare accelerată a THETA Furniture & More către un jucător cu impact internațional.
Specializat în ingineria materialelor, Cătălin Rotaru are aproape 24 de ani de experiență în industria ceramicii. Înainte de a se alătura THETA, Cătălin a ocupat timp de 4 ani poziția de Group Commercial Manager la KAI, companie producătoare de ceramică deținută de Marazzi Group (parte din Mohawk Industries, lider mondial în produse pentru pardoseli). Până la achiziția acesteia de către compania americană, el a fost timp de 10 ani Country Manager pentru România, reușind să dezvolte KAI de la nivelul de nou intrat pe piață până la cel mai important furnizor de plăci ceramice din țară.

În pozițiile ocupate anterior la alți jucători de vârf din domeniu, precum Lasselsberger sau Cesarom, Delta Distribution, Cătălin Rotaru a coordonat activități de producție, vânzări și marketing (de la proiectarea și producția plăcilor, managementul produselor și mărcii, dezvoltarea relațiilor comerciale cu o gamă largă de vendori și furnizori responsabili delanțulde aprovizionare).

Cătălin a urmat cursurile de Master of Business Administration ale BISM – Bucharest International School of Management, având, de asemenea, și o serie de formări și perfecționări în management operațional și de echipă. Are un Master în Ingineria Sistemelor Industriale și a absolvit Politehnica București, Facultatea de Ingineria Materialelor.

Citeste si...  DN AGRAR, cea mai mare fermă zootehnică integrată din România, cumpără 800 de vaci pentru creșterea fermei Apold

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img