Câștigător la Loto în România: A pierdut toți banii, a ajuns în închisoare și apoi a murit

Cel mai ghinionist câștigător la Loto din România a fost urmărit de probleme de când a încasat premiul cel mare. Povestea lui este tulburătoare.

Cel mai ghinionist câștigător la Loto din România a fost urmărit de mari probleme. A câștigat în anul 2008 suma de 3.8 milioane de euro la Loto 6 din 49, iar apoi, un val de ghinioane s-a abătut asupra sa, scrie fanatik.ro.

Mihai Cazacu din Iași părea că a dat lovitura în 2008. Nimeni nu avea să știe însă că odată cu acest lucru vor începe și ghinioanele. Deși ar fi putut să își asigure un trai decent, a pierdut toți banii.

Mai mult de atât, cel mai ghinionist câștigător la Loto s-a stins din viață chiar săptămâna trecută. Mihai Cazacu a murit la doar 51 de ani, la Constanța. De ce e considerat cel mai ghinionist câștigător la Loto și ce i s-a întâmplat?

A devenit milionar în 2008, după ce a nimerit toate cele șase numere norocoase la Loto 6/49. Au urmat apoi mai multe investiții, însă se pare că acestea nu aveau să îi aducă profitul mult dorit.

Articolul integral pe fanatik.ro

Citeste si...  NATO își întărește prezența militară în România, după atacurile Rusiei de la graniță. Germania va trimite avioane de luptă

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img