Cantina UMF Cluj – un meniu cu două feluri de mâncare costă 7 lei

Un meniu nou pentru studenți, cu două feluri de mâncare, costă numai 7 lei la cantinele Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca.

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a creat un nou meniu pentru studenți, care costă numai 7 lei. De același meniu pot beneficia și studenții care primesc burse sociale, însă pentru ei mâncarea va fi gratuită. 

„Meniu «Student» – un concept nou la restaurantele universității! Meniul «Student» este diferit în fiecare zi și este alcătuit din felul 1 (supă/ciorbă), felul 2 (fel principal cu garnitură) și salată. Prețul acestui meniu este de 7 lei. Studenții beneficiază de meniul Student la preț special, prezentând carnetul de student, la achitarea comenzii. Studenții cu burse sociale vor primi același meniu, gratuit, pe baza cardului special pe care îl dețin. Vă așteptăm cu drag!”, transmit reprezentanții universității.

Citește și Banca a şters unei femei 30.000 lei din credit, din cauza problemelor din familie

În primăvara acestui an, UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a inaugurat a doua cantină pentru studenți și profesori, cu prețuri foarte accesibile. Aceasta se află în clădirea Facultății de Medicină, în campusul Hașdeu, pe strada Gheorghe Marinescu nr. 23, care funcționează între orele 12:00-16:00. Noua cantină are o capacitate de 60 de locuri, ocupă o suprafață de 350 mp și funcționează în tandem cu restaurantul studențesc de pe strada Victor Babeș nr. 16. Investițaia a fost în valoare de 430.000 de lei (86.000 euro), din fondurile proprii ale universității. Meniurile de la aceste restaurante au fost concepute de un specialist în nutriție și dietetică, titrează Monitorul de Cluj.

Citeste si...  Observatorul astronomic din Odorheiul Secuiesc, reabilitat pe bani europeni

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Parteneri

Cautimasina.ro

PressHub
PressHubhttps://presshub.ro
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

Cele mai citite articole

spot_img