Când va avea loc Electric Castle în 2024 – peste 15 mii de abonamente epuizate deja

Festivalul Electric Castle va avea loc în perioada 17 – 21 iulie 2024, pe domeniul Banffy din Bonțida, după cum ne-am obișnuit deja. Celebrul festival revine în anul 2024 în perioada 17 – 21 iulie. Anunțul a fost făcut de organizatori. „Lumea după care tânjim. 17-21 iulie 2024. Ediția a X-a”, au transmis organizatorii.

Peste 230.000 de persoane au participat la ediția din 2023

Peste 15.000 de abonamente sunt deja achiziționate pentru Electric Castle 2024 încă de la finalul ediției din această vară, care a marcat un record de audiență în istoria evenimentului: 232.000 de participanți. 

Până la anunțul primilor artiști confirmați pentru ediția a 10-a, organizatorii se uită atenți înspre European Festival Awards. Electric Castle este nominalizat pentru al 8-lea an consecutiv, de data aceasta la categoria Best Major Festival, după ce, în 2019, a primit titlul de Best Medium-Sized Festival. 

Citește și Orașul cu cel mai scump gunoi și cea mai scumpă apă din țară

Alături de specialiști din industrie, publicul poate desemna cele mai bune evenimente ale anului cu un vot aici. Pentru toți fanii loiali sau pentru cei care vor trăi primul lor Electric Castle, organizatorii au început deja pregătirile pentru festival. EC continuă demersul început în această primăvară de a transforma campingul festivalului într-un spațiu de relaxare cu multă umbră pentru public și un parc pentru comunitatea din Bonțida prin plantarea de copaci. La finalul proiectului vor fi plantați 10.000 de copaci, pe o suprafață de aproximativ 10 hectare. Mai multe aflați din Monitorul de Cluj.

Mai multe aflați în Reporter de Iași.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Citeste si...  Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, desemnat și cel mai ieftin

Cautimasina.ro

PressHub
PressHubhttps://presshub.ro
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

Cele mai citite articole

spot_img