Buzatu nu crede în: „Buzatu şi PSD au sărăcit judeţul Vaslui”

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, s-a declarat, joi, în total dezacord cu afirmaţia conform căreia „Buzatu şi PSD au sărăcit judeţul Vaslui”, despre care susţine că a fost folosită în campaniile electorale de anumite persoane, afirmând că aceasta reprezintă o „stereotipie” şi o „idioţenie”.

 

Buzatu este un lider absolut al PSD Vaslui, poziție din care a reușit să-i facă angajați ai statului român atât pe fiul său, cât și pe fosta sa soție.

blank
Tudor Buzatu (fiu) PSD, Gabriela Crețu (mama) PSD

Buzatu este unul dintre dinre susținătorii lui Liviu Dragnea atunci când fostul lider penal al PSD a încercat să distrugă DNA și să pună capăt justiției anti “penali”.

Însă, după ce a ieșit din pușcărie, Buzatu s-a dezis de infractorul Liviu Dragnea!

PSD-istul Dumitru Buzatu nu merge alături de prietenul Liviu Dragnea

„În practica, hai să-i zicem electorală, a funcţionat foarte multă vreme şi încă mai funcţionează o stereotipie, o idioţenie: să tot spui că Buzatu a sărăcit judeţul Vaslui, să spui că PSD-ul a sărăcit judeţul Vaslui. Mă gândesc că dacă ar fi PNL-ul majoritar şi ar fi la conducere, s-ar spune că PNL-ul a sărăcit judeţul Vaslui, dacă ar fi alt partid, alt partid a sărăcit. Să ne înţelegem foarte bine, Consiliul Judeţean nu este responsabil de îmbogăţirea sau sărăcirea oamenilor. Trăim într-o ordine socială, noi avem anumite atribuţii şi eu cred că îndeplinirea atribuţiilor corect şi din punct de vedere legal, activ şi cu iniţiativă, este un lucru care ne aparţine nouă, Consiliului Judeţean. Nu pot eu să îmbogăţesc, nici Consiliul Judeţean; pe nimeni nu putem să îmbogăţim. Este un nonsens această exprimare”, a spus Dumitru Buzatu.

Citeste si...  Marcel Ciolacu, încă un mesaj pentru pensionarii speciali

Liderul PSD Vaslui a menţionat că poate accepta critici cu privire la nerealizarea unor obiective de investiţii din judeţ, dar că nu este dispus să asculte acuzaţii care nu au fundament.

„Dacă vreţi să spuneţi că n-am realizat nu ştiu care obiectiv, atunci ar trebui să dăm explicaţii sau să procedăm la rezolvarea problemei, dar nu că n-am îmbogăţit judeţul Vaslui. În primul rând nu există conceptual noţiunea aceasta de îmbogăţire a unui judeţ, cum să-l îmbogăţeşti? (…) Îmbogăţirea unei persoane, dacă este vorba de creşterea nivelului veniturilor ei, îi aparţine ei. Se duce, caută, câştigă mai bine. Guvernul răspunde de programele mari şi de ghidarea macroeconomică, noi, de administrarea acestui teritoriu. N-avem nicio treabă să îmbogăţim pe cineva. O să repet treaba asta până o să le intre tuturor în cap; dacă sunt unii încăpăţânaţi şi nu vor să înţeleagă şi din lipsa aceasta de înţelegere îşi fac stindard electoral, foarte bine. Continuaţi cu treaba aceasta, că eu voi fi tot aici să vă răspund”, a mai precizat Buzatu.

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img