Bulgar prins la vamă cu țigări de 1,5 milioane de euro ascunse între șervețele umede

Un bulgar a încercat să intre în România cu țigări de contrabandă de 1,5 milioane de euro ascunse între șervețele umede.

Un TIR s-a prezentat, sâmbătă, în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, pentru a intra în țară, la volan fiind un cetățean bulgar în vârstă de 51 de ani.

Șoferul transporta, conform documentelor prezentate, produse de igienă personală, din Bulgaria în România.

„În urma efectuării controlului amănunțit asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în compartimentul pentru marfă, în spatele paleților cu șervețele umede (metoda capac), mai multe baxuri ce conțineau 384.000 de pachete cu țigări, fără a avea aplicate marcaje fiscale. Țigările, în valoare totală de peste 1.500.000 de euro (7.680.000 lei), cât și autocamionul au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor la sediul I.T.P.F. Giurgiu”, informează Poliția de Frontieră.

Cetățeanul bulgar este cercetat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Citeste si...  Reabilitarea Pădurii Strehareți: un nou spațiu de recreere în aer liber pentru slătineni (FOTO)

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img