Bucureștii din Sectorul 4 pot de acum să închirieze mai multe locuri de parcare pentru aceeași adresă

Începând de la 1 februarie 2023, locuitorii din Sectorul 4 din București au posibilitatea de a închiria mai multe locuri de parcare pentru aceeași adresă, prin plata unei taxe suplimentare. Primăria Sectorului 4 a anunțat că, din cauza numărului mare de solicitări privind atribuirea de locuri de parcare, Direcția Mobilitate Urbană din Sectorul 4 a decis să ofere posibilitatea de a închiria locuri suplimentare, în afara celor deja utilizate.

Astfel, locuitorii din Sectorul 4 din București pot închiria două sau mai multe locuri de parcare pentru aceeași adresă de domiciliu sau sediu/punct de lucru. Locul de parcare solicitat trebuie să fie liber și nu trebuie să existe alte solicitări din partea unei persoane care nu are încă un loc de parcare.

Cetățenii Sectorului 4 pot depune solicitările prin intermediul platformei www.mobilitateurbana4.ro. Apoi, ei vor fi trebui să achite două taxe, într-un termen de 7 zile calendaristice. Acestea sunt:

  • Taxa locală pentru locul de parcare de reședință, specifică zonei (A,B,C,D),
  • Tariful suplimentar în valoare de 500 de lei + TVA pentru fiecare nou loc de parcare închiriat.

Taxele pot fi plătite fie online, pe www.mobilitateurbana4.ro sau prin aplicația ”Primăria Sectorului 4”, fie la automatele SelfPay.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Citeste si...  Sarajevo după 25 de ani de la război. Trăiește. Și asta este vestea cea mai bună

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img