Bucureșteni fără căldură în plină iarnă

Bucureșteni fără căldură în plină iarnă, asta din cauza rețelei vechi de conducte care duc agentul termic în blocurile construite de regimul comunist în urmă cu 30 de ani.

 

Astfel, Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă, luni, că din cauza unei avarii produse în cursul acestei dimineți la Magistrala II Sud, pe Calea Vitan, furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire va fi sistată pentru aproximativ 125 de blocuri din Sectorul 3.

Avaria s-a produs în zona stadionului Olimpia, pe conducta cu diametrul de 1000mm, care are o vechime de aproape 50 de ani. Au fost deja începute în regim de urgență manevrele de închidere, de golire a conductei, cele de aerisire și ulterior vor fi realizate sudurile pentru reparația avariei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură va fi sistată până în data de 14 decembrie 2022, ora 23.30. De asemenea, vor funcționa deficitar, până la finalizarea lucrărilor de reparație a avariei, punctele termice care alimentează cartierul Colentina (strada Doamna Gica, Bulevardul Iancului, Șoseaua Mihai Bravu, străzile Mașina de Pâine, Oteșani, Petricani) din Sectorul 2 al Capitalei.

Citeste si...  Negocieri dure în Turcia după semi-eșecul lui Erdogan în alegerile prezidențiale

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img