Bozankaya, producătorul turc de tramvaie din Timișoara și Iași, spune că vrea să se extindă și în alte orașe din România

Bozankaya, producătorul turc de tramvaie din Timișoara și Iași, vrea să se extindă și în alte orașe din România, potrivit unui comunicat de presă.
În cadrul Summitului Zilele Feroviare 2023 din București, producătorul și designerul de material rulant a prezentat o gamă variată de soluții de transport, inclusiv tramvaie ecologice și metrouri moderne fără șofer GoA4, livrările de garnituri de metrou, precum și detalii cu privire la contractul semnat pentru livrarea a 100 de metrouri în Istanbul.
„Anunțăm semnarea unui contract în data de 24 iulie 2023 pentru livrarea a 100 de metrouri în Istanbul. Acest proiect marchează un moment deosebit pentru Bozankaya, dar și pentru Turcia, întrucât coincide cu aniversarea centenarului Republicii Turce”, a declarat Yiğit Belin, Șef al Vânzărilor, Dezvoltării Afacerilor, Licitațiilor, Marketingului, Comunicării Cooperative și Contractelor de Proiect pentru Bozankaya.
Potrivit comunicatului, portofoliul diversificat al Bozankaya include, de asemenea, autobuze electrice de generația a treia și troleibuze cu baterii, programate să fie lansate în mai la Istanbul Busworld. Aceste mijloace de transport de ultimă generație sunt proiectate pentru a oferi pasagerilor confort și eficiență, cu caracteristici tehnologice extrem de avansate.
Prezent la evenimentul din București, Yiğit Belin a prezentat portofoliul companiei, care include producția de boghiuri pentru vehicule feroviare, tramvaie, metrouri, autobuze electrice, troleibuze și componente electrice. Momentan, Bozankaya operează trei fabrici în Turcia, având birouri în Ankara, Miami și Hannover, alături de capacități impresionante de producție.

Citeste si...  Nokia face rebranding, pentru prima dată în 60 de ani, pentru a marca noua direcție a afacerii. “A existat o asociere cu smartphone-urile şi în prezent suntem o companie de tehnologie de afaceri”

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img