Boris Johnson, tată pentru a opta oară la 59 de ani. Ce mesaj a transmis soția sa (FOTO)

Boris Johnson a sărbătorit recent venirea pe lume a celui de-al optulea copil. Carrie Johnson, soția fostului prim-ministru britanic, a anunțat marți cu bucurie nașterea celui de-al treilea membru al familiei lor, scrie AFP.

Boris Johnson a devenit tată pentru a opta oară. Bun venit pe lume, Frank Alfred Odysseus Johnson, născut pe 5 iulie la 9.15″, a scris Carrie Johnson, în vârstă de 35 de ani, pe Instagram, într-o postare care însoţeşte o fotografie în care apare cu nou-născutul în braţe.

„(Puteţi ghici numele pe care l-a ales soţul meu!?)”, a adăugat ea mulțumind personalului în același timp. Bebelușul este cel de-al treilea copil al cuplului, care s-a căsătorit în 2021, după nașterea lui Wilfred, în aprilie 2020, și a lui Romy, în decembrie 2021, când Boris Johnson era încă prim-ministru.

Boris Johnson, în vârstă de 59 de ani, mai este tatăl altor patru copii (doi băieți și două fete) din căsătoria sa anterioară cu avocata Marina Wheeler, a doua sa soție. În plus, fostul prim-ministru a recunoscut că mai are o fiică dintr-o relație extraconjugală.”

Z

Boris a demisionat în urma scandalurilor în legătură cu organizarea unor petreceri la Downing Street
În septembrie 2021, cu puțin timp înainte de nașterea lui Romy, Johnson a confirmat la postul de televiziune american NBC că avea la momentul respectiv șase copii, fără a pune însă capăt speculațiilor privind numărul real al copiilor săi, conform Agerpres.

Johnson a părăsit funcția de prim-ministru al Marii Britanii în vara anului 2022, fiind forțat să demisioneze în urma unor scandaluri. Ulterior, el a obținut câștiguri considerabile susținând discursuri, în timp ce încă era parlamentar. Johnson a demisionat luna trecută, anticipând publicarea unui raport parlamentar care a constatat că a mințit cu bună știință Parlamentul în timpul pandemiei de coronavirus, în legătură cu organizarea unor petreceri la Downing Street.

Citeste si...  De ce trag membrii NATO semnalul de alarmă în privința poziției agresive a Rusiei

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img